LEDENVOORDEEL - TIJDELIJKE VOORDELEN

PROFITEER VAN AANTREKKELIJKE KORTING MET LEDENVOORDEEL FNV

Ledenvoordeel FNV biedt FNV-leden flinke kortingen op allerlei producten en diensten. Naast de jaarvoordelen waar je heel het jaar gebruik van kunt maken, bieden we ook tijdelijke voordelen. Deze vind je elke maand op ledenvoordeelfnv.nl. Je kunt je ook inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief, zodat je nooit een voordeel mist!

2 GRATIS KOPJES BIJ JOUW KOFFIEPAKKET

Koffievoordeel.nl houdt zielsveel van koffie en verkoopt alleen producten die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Zij vinden het belangrijk dat er voor iedere koffiedrinker de perfecte koffie in het assortiment zit. Als FNV-lid heb je tot 47% korting op de koffiepakketten van Gran Maestro Italiano.

Dit voordeel is geldig van 1 september t/m 30 november 2021

15 TOT 20% KORTING OP DIVERSE SPORTPRODUCTEN VAN TUNTURI

De afgelopen periode is het sportpatroon van veel Nederlanders veranderd. Veel meer mensen sporten nu in of rond huis. Heb jij thuis alle benodigdheden om fit te blijven? Dit najaar ontvang je 15 tot 20% korting op diverse sportapparaten en attributen van Tunturi. Kies bijvoorbeeld voor een laagdrempelige dumbellset om thuis krachtoefeningen mee te doen of ga voor een hometrainer, zodat je lekker aan je conditie kan werken.

Dit voordeel is geldig van 1 september t/m 30 november 2021

TIJDSCHRIFT NAAR KEUZE VOOR € 10,-

Laat je inspireren! Bij Vipmedia ontvang je nu flinke korting op verschillende tijdschriften. Lees over Scandinavisch design in je interieur, over geschiedenis of de wetenschap. Of wil je genieten van het buitenleven, je tuin verfraaien en lekker aan de slag in de keuken? Voor € 10,- ontvang je meerdere edities van het gekozen tijdschrift bij jou op de deurmat. Je kunt kiezen uit maar liefst 11 magazines. Ook fijn: het abonnement stopt automatisch.

Dit voordeel is geldig van 1 september t/m 30 november 2021