SERVICE

MAIL VAN LID

Ik heb van jullie een brief ontvangen met de keuze of ik het magazine online wil lezen of een papieren versie wens te ontvangen. In deze brief beginnen jullie wel heel erg slecht. Sinds vorig jaar ben ik werkzaam in de papierindustrie en begin het proces te begrijpen. Bijvoorbeeld dat bijna al het papier dat nu wordt gebruikt gerecycled papier is. Hiervoor wordt dus geen enkele boom gekapt.


Verder bepaalt de bond hoe het magazine wordt verpakt. Het is echt onzin om een magazine nog apart te laten verpakken in plastic. Dat is inderdaad slecht voor het milieu. Dus als jullie weer zoiets hebben, laat je dan eerst informeren hoe bepaalde producten worden gemaakt voordat jullie onzin verkondigen. Dat is namelijk echt zonde van de gebruikte inkt. En vergeet niet de belasting van het milieu die ontstaat als wij de inkt moeten verwijderen om er nieuw papier van te maken.


Met vriendelijke groet,

Koen Bunschoten

Ede

DAG VAN DE INDUSTRIE EN AGRARISCH

Ook volgend jaar organiseert de FNV weer een dag voor kaderleden die werken in de industrie en de sector agrarisch. Wederom is er een interessant programma dat ingaat op actuele vakbondsthema’s. De dag vindt plaats op 7 februari in ’t Veerhuis in Nieuwegein. Zo gauw het programma rond is, volgen nadere mededelingen.


REDACTIERAAD

Kaderleden uit verschillende sectoren vormen de redactieraad agrarisch/groen. Die adviseert over artikelen en evalueert de inhoud.

Suggesties? Neem contact op met:

Johan Krol – bedrijfsverzorging

06-20283577

Sander Niessen – dierhouderij

06-51645133

Marian Putter – veilingen

06-41483080

Brahim Rezziki – zaadsector

06-46963404

Jos Roberts – bedrijfsverzorging

06-10762686

Corry van Velzen – glastuinbouw
06-42941990